DR

O nas|Kontakt|Pomoc|Regulamin
Facebook
Podziel się opinią
< Powrót

Pears Ice-Cream

Składniki

Zaloguj się, aby sprawdzić, czy masz w swoim barku potrzebne składniki
żurawinowy sok - 80ml
grenadina - 10ml
cukier - 4łyżeczka
wódka gruszkowa - 40ml
Baileys - 10ml

Wyślij recepturę mailem

Zobacz również

Opis

Kuszący smak shotów o smaku zbliżonym do lodów owocowych zadowoli podniebienie każdego smakosza.

Sposób przygotowania

Przygotowujemy sobie 4 kieliszki, na których będziemy tworzyć "cruste". Brzeg każdego kieliszka moczymy w grenadinie a następnie w brązowym cukrze. Wódkę, baileys oraz sok wlewamy do szklanicy wypełnionej lodem a następnie mocno wstrząsamy. Przelewamy do wcześniej przygotowanych kieliszków.

Video

Brak Video

Komentarze (0)

Zaloguj
Komentarzy Brak!
Mójbar.pl Copyright 2013 O nas | Kontakt | Pomoc | Regulamin

Witaj w swoim barze!





Wpisz datę urodzenia . .
Wpisz nazwę miasta
Proszę wypełnić wszystkie pola
Prezentowane materiały zawierają treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.
Niniejszym oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Mójbar.pl, wyrażam zgodę na postanowienia Regulaminu oraz zobowiązuję się do nienaruszania postanowień Regulaminu.
Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Wypełniając powyższy formularz, użytkownik akceptuje politykę dotyczącą prywatności oraz plików cookie witryny internetowej. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookie.